Chambres d'O: de laatste plaatsen

Dit weekend is het zover

We trekken dit weekend opnieuw de Oostendse huiskamers in. Ben jij erbij? Heb jij je tickets al? Er zijn al een groot aantal voorstellingen/concerten volzet, maar hier en daar kun je wel nog aanschuiven in de zetel.

De tentoonstelling van Kunstacademie aan Zee in OC Schaperye is elke dag vanaf 11u vrij te bezichtigen in het meeting point OC Schaperye. Daar hoef je dus niets voor te doen behalve langs te komen. Nog een leuke om bij te zijn en dat je geen euro kost is Don Vitalski's Legendarische DinsdagClub. Let wel, hier kom je best voor op tijd want het aantal plaatsen is beperkt!

Laatste tickets

Voor deze voorstellingen is er nog maar een handvol plaatsen beschikbaar: 

 

Familiemomenten

Ook dit jaar weer heel wat leuks op het programma voor gezinnen met kinderen. Van circus tot voorleesmomenten, van podcasts tot theater. Een handige oplijsting (voor deze voorstellngen zijn er nog plaatsen):

 

Muziek

Ook dit jaar een zeer breed programma, van klassiek tot jazz, kleinkunst en electropop,… tot zelfs gehele nieuwe genres. Een selectie voor wie moeilijk kiezen kan!

 

Op ontdekking

Wil je je laten verrassen door het aanbod van Chambres d'O? Dan hebben we toch wel enkele speciallekes voor jullie klaar.

 

Neem een duik in het programma en kom zaterdag en zondag heel wat fijne voorstellingen en concerten beleven op een zakdoek van de artiesten in de gezellige sfeer van een woonkamer!

 

Ga naar het programma