Sien Vanmaele

Kookworkshops ter voorbereiding op het einde van de wereld - Sien Vanmaele / Laika

Praktisch

Bij Chris

Sint-Franciscusstraat 59

In 2020 ging Sien Vanmaele, die reeds langer door Laika gecoacht werd, met Kookworkshops ter voorbereiding op het einde van de wereld een onderzoekstraject aan waarin ze een antwoord zoekt op de vraag: ‘Kan ik via koken de wereld redden?’. 

Sien voelt angst over de toekomst bij zichzelf en anderen. Zij wil verschillende participatieve manieren ontwikkelen om die angst om te buigen en zo aan een nieuwe wereld te bouwen. Koken biedt hierbij de ideale insteek. Ze verdiept zich hiervoor in duurzame manieren van voedselproductie en -consumptie en schoolt zich bij door opleidingen, interviews met experts en literatuurstudie. Een greep uit de onderzoeksonderwerpen: zeewier, zilte planten, zwammen, fermentatie, insecten, zero waste, kweekvlees, bosbaden, zaden … 

Elk onderzoeksdeel wordt afgesloten met een kort toonmoment in de vorm van een verbindende workshop voor publiek. Ze doet dit zowel virtueel als live. Na deze reeks workshops zoals deze op Chambres d'O bundelt ze samen met Laika alle verworven kennis en inzichten in een live performance.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

duur
30'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee