De Middagactiviteit foto: Jordi Coppers

De Middagactiviteit - Anna Schlooz (ism De Refuge)

Praktisch

    • Performance
  • 14:00
    16:00
  • Chambres d'O

Bij Daphne

Nachtegalenlaan 38

Anna Schlooz neemt je mee naar dagcentrum De Refuge, een verzorgingscentrum vlak bij haar huis. In De Middagactiviteit spelen we samen een bordspel waarin je kennis maakt met Luus - de eerste vrouwelijke architect, Rachel - de 100jarige enthousiasteling, en Anna - de jonge kunstenaar. Samen speculeren we over het verleden en de toekomst. In 2021 stapte Anna Schlooz voor het eerst dagcentrum De Refuge binnen. Ze was nieuwsgierig naar een generatie- en daardoor perspectiefverschil en wilde samen met de bewoners nadenken over kinship, toekomst en verleden, fabulatie en je engageren voor de wereld. Het werd een samenwerking waarin samen zijn, samen zorgen en samen kunst maken met elkaar versmolten. Er ontstonden verschillende manieren van uitwisseling en uiteindelijk: De Middagactiviteit. Gooi met de dobbelsteen, verplaats de kip op het spelbord, en laat je fantasie ondertussen de vrije loop. 

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

duur
60'
gemaakt door
Anna Schlooz
in samenwerking met
de bezoekers van Dagverzorgingscentrum De Refuge
met dank aan
de medewerkers van Dagverzorgingscentrum De Refuge
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee