Reckless Sleepers

Break up Break down - Leen Dewilde / Reckless Sleepers

Praktisch

Noen Café

Heilig-Hartlaan 1

Rolstoeltoegankelijk

Een tas wordt voorzichtig op een tafel geplaatst, een hamer zweeft dichtbij. De choreografie van het breken wordt geoefend. Het gezicht afgewend. Versplinterd, gebroken, twijfelend, zoekend. In Break up - Break down onderzoekt Leen Dewilde net als in haar eerdere voorstellingen transformatieprocessen. Een stoel kapot zagen, een kledingstuk traag uit trekken, een kopje breken. De afwikkeling naar een eindpunt draagt de kiem voor een nieuw begin, anders dan voorheen.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
30'

Credits

Concept
Leen Dewilde
Performers
Caroline D'Haese en Leen Dewilde
Producer
Mole Wetherell
Met de steun van
Reckless Sleepers, Larf!, Le Pad Angers (FR), Archipélago Arts Centre (PT)
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee