Adriaan Swerts

Adriaan Swerts

Praktisch

Galerie Anmigo

Wittenonnenstraat 61

Rolstoeltoegankelijk

Adriaan Swerts is een componist en geluidskunstenaar gespecialiseerd in postklassieke en ambient muziek. Zijn muzikale creaties worden uitsluitend gevormd door geluiden opgenomen in de natuur, gecombineerd met elementen van piano en strijkinstrumenten. Adriaan omarmt de imperfecties van analoge apparatuur in zijn werk, en zijn composities weerspiegelen altijd een diep persoonlijke en oprechte benadering.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
30'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee