Kaffee
Kaffee

Met een uitgestrekt zicht, uitgebreid leesvoer en uitmuntend gezelschap is ons kaffee een pareltje aan de Belgische kust.

We zijn gekend en geliefd voor onze cocktails, croques en cake maar we prikkelen meer dan enkel jouw smaakpapillen. Naast onze concerten en jams kun je bij ons terecht voor verscheidene kleine interventies die jong en oud aanzetten tot verbeelding en ontmoeting. 

Of het nu met vrienden samen komen is om een spel te spelen, bij te praten of een concertje mee te pikken, de deuren van KAAP staan voor je open. Of heb je genoeg van dat telewerken thuis en wil je eens je werkplek verleggen naar de zeedijk, met eindeloos zicht op zee en gebruik van de wifi? Pak dan je laptop en kom maar af!

Hou ook onze website en social media in de gaten voor opkomende activiteiten!

Open voor take-away

Elke zaterdag en zondag open voor take-away (van 12u tot 18u).

Je kan bij ons terecht voor een heerlijke croque, cupcake*, koffie of thee.. Check onze take-away menukaart voor al ons lekkers!

* onze cupcakes worden vers gemaakt door Magpies: 100% plantaardig, 100% smaak

Ontdek Magpies

Activiteiten

Bij activiteiten is het kaffee enkel toegankelijk voor publiek met een ticket. Het kaffee is dan ook gesloten tot een halfuur voor de aanvang van de activiteit. 

Bekijk ons programma

Aanvraag zaalverhuur

Wij verhuren onze zalen voor professioneel gebruik. Heb je interesse om een bedrijfsfeest, repetitie of opname te doen in één van onze locaties? Neem dan snel contact met ons op!

Zaalverhuur

Praktisch

  • KAAP | Oostende
    Zeedijk 10,
    8400 Oostende
  • Open voor take-away
    elke zaterdag en zondag van 12u tot 18u