Kaffee
Kaffee

Door de opgelegde maatregelen van de overheid is vanaf 01/11/21 een geldig Covid Safe Ticket nodig om toegang te krijgen tot ons kaffee.

Alle info rond de huidige coronamaatregelen bij KAAP vind je hier.

Met een uitgestrekt zicht, uitgebreid leesvoer en uitmuntend gezelschap is ons kaffee een pareltje aan de Belgische kust.

We zijn gekend en geliefd voor onze cocktails, croques en cake maar we prikkelen meer dan enkel jouw smaakpapillen. Naast onze concerten en jams kun je bij ons terecht voor verscheidene kleine interventies die jong en oud aanzetten tot verbeelding en ontmoeting. 

Of het nu met vrienden samen komen is om een spel te spelen, bij te praten of een concertje mee te pikken, de deuren van KAAP staan voor je open. Of heb je genoeg van dat telewerken thuis en wil je eens je werkplek verleggen naar de zeedijk, met eindeloos zicht op zee en gebruik van de wifi? Pak dan je laptop en kom maar af!

Hou ook onze website en social media in de gaten voor opkomende activiteiten!

Activiteiten

Bij activiteiten is het kaffee enkel toegankelijk voor publiek met een ticket. Het kaffee is dan ook gesloten tot een halfuur voor de aanvang van de activiteit. 

Bekijk ons programma

Aanvraag zaalverhuur

Wij verhuren onze zaal in Oostende voor professioneel gebruik. Heb je interesse om een bedrijfsfeest, repetitie of opname te doen in één van onze locaties? Neem dan snel contact met ons op!

Zaalverhuur

Praktisch

  • KAAP | Oostende
    Zeedijk 10,
    8400 Oostende
  • Woe: 14u - 23u
    Za & zo: 14u - 23