Maru Maru - Bart Kuyksens

Maru Maru

Praktisch

Bij An en Karl

Tarwestraat 80

Zangeres en songwriter Nina Sampermans (oa. Hooverphonic), gitarist Sebastian Leye (oa. Portland, Noa Lee) en bassist Boris van Overschee (oa. Portland, Noa Lee) werkten al bijna tien jaar naast elkaar in verschillende bands voordat ze besloten een eigen project op te zetten. Maru Maru werd geboren tijdens de eerste lockdown van 2020 uit de gemeenschappelijke liefde voor atmosferische verhalen, beklijvende melodieën en het lo-fi geluid van tapemachines.

De Antwerps-Leuvense band nam eerste single The Conversation op in een hutje in de Belgische Ardennen, volgestouwd met gitaren en opname-apparatuur terwijl het buiten niet ophield met regenen. De EP In Kamera volgde begin 2023, geïnspireerd door de natuur, het gebroken geluid van cassettebandjes en persoonlijke dagboekaantekeningen klinken hun liedjes nostalgisch en omarmend.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

duur
30'

Credits

Zang
Nina Sampermans
gitaar
Sebastian Leye
Bas
Boris van Overschee
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee