Sofie Palmers & Katrien Pierlet

Wonderzoekers - Sofie Palmers & Katrien Pierlet

Praktisch

Vlierstraat 14, 0202 Milho

Ben jij klaar voor een avontuur in de wereld van het onzichtbare? 

Laat je samen met je kinderen (8+) betoveren door de Wonderzoekers Podcast - dé podcast die humor, kwetsbaarheid, en een flinke dosis fantasie combineert. Wat staat je te wachten? Sofie Palmers en Katrien Pierlet lichten een tipje van de sluier van hun podcastreeks -in de-maak-Wonderzoekers. 

Vlei je neer op de zetel of op een kussen op de grond en luister als eerste mee naar een unieke sneak preview van hun allereerste aflevering. In deze aflevering nemen twee zelfverklaarde superhelden je mee op een zoektocht naar het wonder van taal. Hoe kan het dat wij kunnen spreken? Wat als je struikelt over woorden, of ze nog niet hebt? En hoe worden woorden eigenlijk gemaakt, zouden we een kijkje kunnen nemen in ons brein? Na de luistersessie ga je zelf aan de slag, wie weet maak je wel een nieuw woord, of bedenk je een gekke taal die alleen jij kan begrijpen. 

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

duur
75'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee