De Nieuwe Bazaar

Zwart Gat - De Nieuwe Bazaar

Praktisch

Bij Laure

Geraniumlaan 30

Wat doe je als de vaste grond onder je voeten verdwijnt? Als je verdriet een zwart gat is, dat alles naar zich toetrekt. Een man verliest de belangrijkste persoon in zijn leven, en vertrekt op een dubbele reis. Hij houdt zijn schip op koers door zijn kennis van de sterren. Kan de wetenschap hem helpen om zijn geest bij elkaar te houden? 

Van Cauwenberghe vertelt met dezelfde passie over zijn gebroken hart als over de fysica, die hij van schrijvers als Carlo Rovelli en Thomas Hertog heeft geleerd. Hij loodst ons langs de poolreizen van het verleden en de Marsmissies van binnenkort. De ‘Kameraden van de Wetenschap’ tonen exclusief op Chambres d’O waar ze staan met hun creatie. 

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
30'

Credits

spel
Hans Van Cauwenberghe
live muziek
Jo Thielemans
regie
Willem-Jan Wellens
tekst
Jo Thielemans en Willem-Jan Wellens
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee