Aicha en de verloren taal cover

Aïcha & de verloren taal - Fikry El Azzouzi

Praktisch

    • Literatuur
  • 11:00
    14:00

Heel lang geleden spraken mensen en dieren dezelfde taal. Ze luisterden naar elkaars verhalen, begrepen elkaars zorgen. Tot de mensen de dieren begonnen op te eten. Uit met de pret, weg was de vrede. In die ontregelde wereld wordt Aïcha geboren. Een heel gewoon en heel bijzonder meisje dat alle dieren, mensen en zelfs bomen kan verstaan. Ze krijgt de moeilijke taak de vrede op deze aarde te herstellen. Af en toe maakt het gekakel, geblaf en gezoem in haar hoofd haar een beetje gek. Maar gelukkig is daar Milouda, de lieve djinn die haar een beetje op weg helpt en beschermt voor alle gevaren. Zal het haar lukken om samen met haar vrienden Rocco Klauw, Ali Mus en Kers Pit de dialoog te herstellen tussen dieren en mensen? Kan ze de jaloerse djinns en mensen van zich afschudden? En de verloren taal terugvinden? 

Aïcha en de verloren taal is een vrolijk en spannend sprookje vol kleurrijke personages over opgroeien in een wereld waar we mekaar niet altijd begrijpen. Over angst en hoop, tegenslag en geluk. Over hoe belangrijk het is te luisteren naar wat iemand echt te vertellen heeft.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

Bij Frans

Nieuwelangestraat 107

duur
45'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee