De Langste Dag

Van zonsopgang tot zonsondergang

Op zaterdag 29 juni kan je een hele dag lang interventies beleven van verschillende kunstenaars. Op het water, het strand, in Mu.ZEE, op de dijk, ... Waar en wanneer alles precies plaatsvindt kan je maar op 2 manieren te weten komen, door: 

  • Een geleide wandeling volgen
  • Het De Langste Dag boekje aanschaffen

 

De geleide wandelingen

In totaal zijn er 11 wandelingen. Elke wandeling wordt begeleid door een gids die je ontmoet op een afgesproken plaats. Die plaats wordt bekend gemaakt bij aankoop van jouw gidsbeurt en dat per e-mail. Elke wandeling omvat meerdere interventies alsook een bezoek aan Mu.ZEE (geldig op zaterdag 29 juni 2024). 

Elke deelnemer krijgt alle informatie over de interventies tijdens De Langste Dag. Je krijgt eveneens een boekje met alle locaties, een tijdsschema én een overzicht van de kunstenaars en hun werk. 

De gids neemt je mee op sleeptouw en zal meer vertellen over de werken die je te zien krijgt en tips geven over het verdere verloop van de dag.

Er zijn 11 verschillende wandelingen. Telkens met een andere belevenis. Je kan meerdere wandelingen volgen om zoveel mogelijk van De Langste Dag te ervaren of je volgt één geleide wandeling en gaat daarna op eigen ontdekking met je boekje als leidraad!

Je kan één of meerdere geleide wandelingen volgen. Vanaf een tweede wandeling krijg je een korting van 50% op de volgende.

Opgelet: sommige performances zitten enkel vervat in een geleide wandeling en kan je dus niet beleven zonder deel te nemen. 

De Vroegste Dag

De Dag in Zee

De Kosmische Dag

De Vurige Dag

De Muzikale Dag

De Buitenstebinnen Dag

De Museale Dag

De Ziltige Dag

De Deinende Dag

De Rituele Dag

De Laatste Dag

Kostprijs: € 25 per persoon

 

 

De Langste Dag boekje

Je kan natuurlijk ook zonder gids op stap. Bij aankoop van het boekje krijg je een handig overzicht van alle kunstenaars en hun werk, alsook waar en wanneer bepaalde interventies plaatsvinden. Je krijgt dus alle informatie om op ontdekking te gaan. Met het boekje heb je ook toegang tot Mu.ZEE (geldig op zaterdag 29 juni 2024).

Het boekje is te verkrijgen in Mu.ZEE en KAAP vanaf 11 juni 2024. 

Meer info

Kostprijs: € 18