vroegste dag foto door Bárbara Jarque

De Vroegste Dag - geleide wandeling

Praktisch

De ochtendstond heeft goud in de mond… of aan de pols

Op 29 juni, bij het krieken van De Langste Dag, word je verwacht voor een ontbijt met kunstenaar Katja Mater en 24 andere Wrist Sun Discs ‘belevers’. Dit bijzondere polshorloge weigert alle kunstmatige tijdsindelingen en volgt samen met zijn/haar drager het ritme van de zonnetijd. Bij het aanschouwen van de zonsopgang gaat de kunstenaar in gesprek met jullie over deze exclusieve ervaring van het (niet) hebben of anders ervaren van “tijd”, dit aan de hand van aangeboden leesvoer. 

Daarna neemt de gids jullie mee langs enkele interventies om uiteindelijk te eindigen op het strand waar je via kleine gebaren verbinding kan maken met de weerselementen dankzij de situaties die Gwendolyn Lootens samen met jou creëert. 

 

PRAKTISCH

Deze exclusieve geleide wandeling begint eigenlijk al een week op voorhand want je mag al vanaf 22 juni een Wrist Sun Discs van Katja Mater om je pols slaan. 

  • Duur: 05.15u - 08.45u
  • Maximum aantal deelnemers: 24
  • De start- en eindlocatie wordt meegedeeld bij inschrijving
  • In je ticket zit ook toegang tot Mu.ZEE inbegrepen (geldig op 29.06.24)

 

De sessie met Katja Mater is enkel te beleven met De Vroegste Dag wandeling. 

OVER DE LANGSTE DAG

Van zonsopgang tot zonsondergang. Kunstenaars bewegen zich in en tussen Mu.ZEE en KAAP in Oostende. Verschillende performances, sommige doorlopend. De ene zichtbaar en luid, de andere amper waar te nemen. De acties volgen het ritme van de zon, de getijden en de klok. Het wordt een lange dag, nagenoeg de langste. Pas als de zon ondergaat eindigt de happening… en begint de afterparty.

 

KORTING

Vanaf twee wandelingen krijg je een korting van 50% op je volgende gidsbeurt!