eigen wandeling beeld - foto door Bárbara Jarque

De Langste Dag - eigen wandeling

Ontdek zelf hoe ver De Langste Dag strekt

Wil je liever zelf op stap om de 20 interventies ontdekken? Dat kan natuurlijk. Koop jouw De Langste Dag boekje in Mu.ZEE of bij KAAP en ontvang alle informatie over de installaties, de performances, de kunstenaars en natuurlijk de locaties van al deze samen. Bij aankoop van het boekje krijg je ook toegang tot Mu.ZEE op zaterdag 29.06.24. 

Om 23.30u begint de afterparty aan de Drie Gapers - iedereen welkom! 

 

De boekjes zijn beschikbaar vanaf 11 juni bij Mu.ZEE en KAAP.

Toch liever met een gids?

Dat kan natuurlijk ook. We voorzien 11 geleide wandelingen doorheen de dag die je langs verschillende werken meenemen. De gids licht deze toe en brengt je op de juiste momenten mee om jouw De Langste Dag ervaring compleet te maken. Ook hier krijg je het boekje om na de wandeling verder op ontdekkingstocht te gaan, de gids geeft je er graag nog wat tips bovenop. 

Vanaf twee geleide wandelingen krijg je trouwens een korting van 50% op je volgende gidsbeurt! 

 

Meer over de geleide wandelingen lees je hier 

 

Over de langste dag 

Van zonsopgang tot zonsondergang. Kunstenaars bewegen zich in en tussen Mu.ZEE en KAAP in Oostende. Verschillende performances, sommige doorlopend. De ene zichtbaar en luid, de andere amper waar te nemen. De acties volgen het ritme van de zon, de getijden en de klok. Het wordt een lange dag, nagenoeg de langste. Pas als de zon ondergaat eindigt de happening… en begint de afterparty.