de laatste dag foto door Bárbara Jarque

De Laatste Dag - geleide wandeling

Allé, nog eentje dan

Een wachtkamer is een plek waar de tijd stilstaat. Je wil er niet zijn maar het is een noodzakelijk kwaad. We nodigen je uit om vrijwillig in de mooiste en meest innemende wachtkamer ter wereld plaats te nemen, een behoorlijk unieke ervaring die nog op geen enkele ‘bucket list’ te lezen stond! Samen met kunstenaar Sofie Anny Nicea zit je te wachten, ergens tussen eb en vloed, gevangen op zee. Is dit tijdswinst of verlies?

Helemaal mentaal opgeladen door de kracht van de zee, krijgen we nu ook een fysieke boost met de cocktail van Myrthe van der MarkRia Pacquée brengt met Black No Sugar een korte maar krachtige performance die ons zowel mentaal als fysiek opnieuw wakker schudt, vanuit een kritische reflectie op de architecturale context waarin we ons op dat moment begeven. Hierna volgt de wellicht meest spectaculaire performance van allemaal: de zon gaat onder… Studio Michiels & Vansteenkiste luidt i.s.m. Liesa Van der Aa de nacht in met een muzikale ode aan het blauwe uur. 

 

PRAKTISCH

  • Duur: 19.30u - 22.30u
  • Maximum aantal deelnemers: 9
  • De start- en eindlocatie wordt meegedeeld bij inschrijving
  • In je ticket zit ook toegang tot Mu.ZEE inbegrepen (geldig op 29.06.24)

OVER DE LANGSTE DAG

Van zonsopgang tot zonsondergang. Kunstenaars bewegen zich in en tussen Mu.ZEE en KAAP in Oostende. Verschillende performances, sommige doorlopend. De ene zichtbaar en luid, de andere amper waar te nemen. De acties volgen het ritme van de zon, de getijden en de klok. Het wordt een lange dag, nagenoeg de langste. Pas als de zon ondergaat eindigt de happening… en begint de afterparty.

 

KORTING

Vanaf twee wandelingen krijg je een korting van 50% op je volgende gidsbeurt!