Ticketverkoop van AMOK gestart!

We zijn weer wat dichter bij AMOK nu de ticketverkoop gestart is!

ESINAM is onze centrale gast en nodigt enkele topartiesten uit voor een gecureerde avond in de Magdalenazaal. Makaya McCraven en Le Motel vervoegen de line-up die avond en ESINAM heeft nog enkele verrassingen in petto om de avond compleet te maken! You are in for a treat!

De tien dagen van AMOK

De eerste zaterdag wordt ook eentje om U tegen te zeggen, aftrappen doen we met de pakkende dansvoorstelling (in première!) van Bérengère Bodin om dan vervolgens met Spectacles van Benjamin Abel Meirhaeghe & The Unrequired Love heel theatraal verder te gaan en eindigen we met het uiterst dansbare Derya Yıldırım & Grup Şimşek

Het programma gaat verder op zondag met het mooie en mystieke roundABOUT van Zonzo Compagnie en Tsubasa Hori. Woensdag ontvangen we de tienkoppige band van Anneleen Boehme, Grand Picture Palace en de nieuwe formatie van Ruben Machtelinckx, Porous Structures, in het St. Janshospitaal. Ook Waed Bouhassoun en Kaja Draksler vinden de weg naar Brugge en treden op donderdag op in het Concertgebouw. 

Vrijdag 08/10 is het dan aan de beurt aan ESINAM uiteraard, met dus oa. Makaya McCraven en Le Motel gevolgd door wat surprises along the way..

Zaterdag 09/10 slaan we de handen in elkaar met Cactus Muziekcentrum voor een XL editie van Close Encounters: Alfa Mist, Yazz Ahmed, Los Bitchos en Trance Plantations staan op het podium én we voegen nog namen toe! Dus hou dat in de gaten, maar koop vooral je ticket voor het te laat is. 

Zondag 10 oktober is dan alweer de laatste dag en dan sluiten we gezellig af met het beestige Fabelachtige stad en een kampvuurconcert van Frederik Leroux op het binnenplein van het St. Janshospitaal.

Maar er is ook veel gratis te beleven op ons AMOK menu! Zo is er uiteraard de AMOKathon - met oa. Uma Chine, Condor Gruppe, Dorian Dumont, N∆BOU enz. maar we nodigen je ook graag uit voor de lancering van de tijdscapsule van Phonorama in het Minnewaterpark, verschillende talks en Allez, Chantez! in KAAP | De Groenplaats - een avondje om je longen te testen op de beste singalongs.