Nieuw in Brugge: de UiTPAS!

Eindelijk ook in Brugge: de UiTPAS!

Onze bezoekers uit Oostende kennen de UiTPAS al langer, maar in 2023 is de pas nu eindelijk overgewaaid naar Brugge en de deelgemeentes. 

Ken jij de UiTPAS nog niet? Wel, dat is eigenlijk een persoonlijke cultuurpas die je heel wat leuke voordelen kan opleveren. Denk maar aan kortingen, gadgets, gratis tickets enz. Al wat je hoeft te doen is de UiTPAS aan te kopen - de pas kost € 5 - bij het In&Uit punt op 't Zand en voila: je kan op pad!

Bij elke deelnemende partner kan je de pas laten scannen en spaar je zo punten bij elk bezoek aan een voorstelling of concert. Die punten ruil je dan om bij de deelnemende partners voor oa. korting, gadgets enz. 

De UiTPAS landt op maandag 16 januari, dus bij KAAP kan je de pas al gebruiken voor oa. Am I Evil?, Court of Choice, Julien Tassin + Laniakea, VLAMINGO + Moddertong, Hear, Here! - Inmate Sessions enz. 

Vanaf het seizoen 2023-2024 zullen ook andere culturele partners deelnemen. 

 

Kort samengevat

  • Waar koop je jouw UiTPAS en hoeveel kost het?

    Een UiTPAS Regio Brugge kost 5 euro. Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, betaalt slechts 1 euro. Vanaf 16 januari 2023 kun je snel en eenvoudig jouw UiTPAS Regio Brugge aanschaffen bij het kantoor van In & Uit op 't Zand. Breng zeker je identiteitskaart mee als je langskomt.

    Om een UiTPAS met kansentarief te bekomen, kan je ook een afspraak maken in een buurtcentrum in jouw buurt of bij het Brugs Netwerk voor Vrijetijdsparticipatie.

     
  • Waar kan je jouw UiTPAS gebruiken?

    Bij deze Brugse partners kan je UiTpunten sparen en omruilen: KAAP, de Bib, Woesh! en Cinema Lumière.  Als je een UiTPAS met kansentarief hebt, dan geniet je bij al hun activiteiten van 80% korting.

 

Meer over de UiTPAS