De ZOMER van KAAP 2022

Oostende

De ZOMER van KAAP

We voelen het prikkelen.. en het is niet alleen de zonnebrand! Smeer je goed in, hydrateer en trakteer jezelf op een portie muziek of een heerlijke frisse cocktail!

Bijna elke vrijdag en zaterdag ontdek je bij KAAP | Oostende de hottest young bands & dj's around*! 

Je hoeft niet te reserveren, toegang is gratis! Dus gewoon afkomen en genieten!

 

* gratis concerten en dj-sets met uitzondering van 'NEIGHBOURS' - op 08.07 en 12.08

Neighbours

Op vrijdag 8 juli en 12 augustus organiseren we met de vrienden van OHK concerten onder de noemer Neighbours.

Quartiers d'O

Op 29, 30 & 31 juli vormt het Sint-Catharinaplein in het Westerkwartier het toneel voor een onvergetelijk buurtfeest: Quartiers d’O.

Samen met TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, FMDO, bewoners en verenigingen uit de wijk staken we de voorbije maanden de koppen bij elkaar en het resultaat mag er meer dan wezen: een driedaagse met theater, muziek, dans en workshops!

Het volledige programma vind je hier

Theater aan Zee

TAZ viert feest, want al 25 jaar lang brengt het festival podiumkunsten naar Oostende. Als vaste partner huisvesten wij opnieuw in KAAP verschillende activiteiten, van literatuur tot muziek en alles ertussen in. Ontdek het programma bij KAAP, in samenwerking met KAAP en getipt door KAAP.

Meer info vind je hier

Rikki aan Zee

Ook Rikki brengt traditiegetrouw zijn zomers door in Oostende. Ook in KAAP komt hij opnieuw langs. Elk weekend tot en met 17 juli kun je in het KAAP Kaffee luisteren naar mooie Rikki-verhalen, kleuren en knutselen zoveel je wilt. Om 15.30u verzamelen we in een kring en halen we er één van de vele Rikki boeken bij. Voor Rikki-vriendjes vanaf 4 jaar. 

Meer info over Rikki's avonturen

Night Shift

Deze keer strijkt Night Shift neer in een buitengewone tijd en ruimte: de zomer in Oostende. Gedurende drie dagen - 26, 27 en 28 juli - presenteren kunstenaars hun werk in en rond de oude zwembadsite.

Meer over Night Shift