Neighbours

Neighbours | KIDIOT + Sergeant + dj Ela Sadèr

Praktisch

Music for the hood - the neighbourhood

Een positief verschil creëren als buren kan de dag maken. Een kleine daad van vriendelijkheid en/of small talk maakt alles al een stuk aangenamer. Elkaar kunnen versterken, dat moedigt je aan!
KAAP en OHK delen meer dan alleen het tuintje van een oud zwembad als buren. Ze zoeken dagelijks de artistieke grenzen op.

De tijd was rijp om samen een pad te bouwen tussen elkaar. Daarom programmeren we op één avond niet in de één of de ander zijn zaal, maar in beide. De avond start bij ofwel KAAP ofwel bij OHK en eindigt vice versa.

  • 20:30 - KIDIOT (OHK)

KIDIOT is het nieuwe punknoiseproject van Bert Ostyn (Absynthe Minded) en Nick Defour, de ietwat excentrieke voorman van het Brusselse trashpoptrio Stakattak. Verwacht je aan tegendraadse ritmes, droge gitaarriffs en catchy hooks. Maar ook aan absurde teksten over boterhammen met krabsla, want ‘er is al genoeg sérieux in de alternatieve muziekscene’ - althans Ostyn.

  • 21:30 - Sergeant (KAAP)

Deze drie Brusselse jongens maken minimal pop door organische loops te combineren met geïmproviseerde ritmes. Ferre, Benjamin en Jasper speelden eerder samen in Soldier's Heart. Met dit project hebben ze ruimte gecreëerd voor de meer experimentele stukken die ze onderling hebben gecomponeerd. 

  • dj Ela Sadèr (KAAP)

Een dj-set met aritmische afro, bubblegum boogie, Brit funk, new beat, oriental disco, nu jazz, proto-house, northern soul.. 

praktisch

€ 20 VVK in combinatie met 12/08/2022