Neighbours

Neighbours | STACE + Memo Pimiento + Plexi Gladz

Praktisch

Music for the hood - the neighbourhood

Een positief verschil creëren als buren kan de dag maken. Een kleine daad van vriendelijkheid en/of small talk maakt alles al een stuk aangenamer. Elkaar kunnen versterken, dat moedigt je aan! KAAP en OHK delen meer dan alleen het tuintje van een oud zwembad als buren. Ze zoeken dagelijks de artistieke grenzen op.

De tijd was rijp om samen een pad te bouwen tussen elkaar. Daarom programmeren we op één avond niet in de één of de ander zijn zaal, maar in beide. De avond start bij ofwel KAAP ofwel bij OHK en eindigt vice versa.

  • 20:30 - STACE (KAAP)

We kennen STACE van AMOK 22 - toen ze on stage stond op de gecureerde avond van ESINAM. STACE is het soloproject van de Brusselse singer-songwriter Stacy Claire. Ze brengt in haar werk invloeden van R&B, soul, jazz en elektronische muziek en mixt dat met haar visie als een jonge vrouw met meerdere en complexe identiteiten. Haar stem klinkt als een echte gem, la nouvelle queen de nu-soul est arrivée.

  • 21:30 - Memo Pimiento (OHK)

Denk aan de cadans van cumbia met electro punch.. Hun muziek is een fusie van de latin cumbia cultuur (Peruviaanse chicha, Mexicaanse sonidera en Argentijnse villera) en Europese electro muziek (synthpop, krautrock, industrial) met een psychedelisch tintje. Een smeltkroes van stijlen die verrassend goed werkt.

  • 22:15 - Plexi Gladz

Een dromerige dj-set met sunset vibes. Denk aan dub, bedroom pop, Italian dream house, Afro pop, ambient jungle.

Praktisch

€ 20 VVK in combinatie met 08/07/2022