Ventilateur
Terug naar overzicht

Ventilateur

  • Muziek ZOMER VAN KAAP
  • Zaterdag 11 juli, 21:00
  • KAAP | Oostende

Mijn kaap

* ZAAL = UITVERKOCHT *

** TAKE-AWAY BESCHIKBAAR **

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten".  Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

  1. FERM PAKKET - € 30  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
  2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen) 1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
  3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen) 1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

KOOP HIER je take-away pakket

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket).  Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt. Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.


Oostende is deze zomer jouw hotspot voor fantastische live muziek! 

Zak af naar 't zeetje op vrijdag en zaterdagavond voor (intieme) live concerten...

De drie Brugse muzikanten van Ventilateur verrasten in 2019 met hun titelloze debuut EP. Hun muziek zweeft ergens tussen het minimalisme van Nils Frahms Erased Tapes label, de hippe jazz fusion van Badbadnotgood en de dromerige Oriëntaals gewaardeerde soulpop van Khruangbin. Dat zweven mag je letterlijk nemen, want deze instrumentale muziek is vooral bedoeld om de luisteraar mee te nemen in hogere sferen te nemen. 

Ongetwijfeld één van de grootste muzikale ontdekkingen die de afgelopen jaren uit het Brugse is voortgekomen.

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!locatie
KAAP

drums
Iben Stalpaert
bas
Jasper Hollevoet
gitaar
Daan Soenens