Dances of Death, foto door Tine Declerck

Dans door (na) het leven

Samen met jou maken we ruimte voor ontdekking, geven we zuurstof aan jonge makers en verbinden we artiest met publiek. Dankzij onze partner Testament.be kan je een deel van jouw nalatenschap schenken of Kunstencentrum KAAP opnemen in jouw testament.

Waarom kiezen voor KAAP?

KAAP is een eigenzinnig kunstencentrum met voeten in Brugge en Oostende dat inzet op productie, presentatie en reflectie van hedendaagse kunst. We bemiddelen tussen kunstwerk en publiek omdat we geloven dat kunst in staat is om ons en onze wereld te bevragen, groter te maken en te verrijken.

 

Wat maakt KAAP zo uniek?

Kunst is meer dan ooit van levensbelang. Als remedie tegen de polarisering, in het verbinden van gemeenschappen, en misschien wel het belangrijkste om ons blijven te ontroeren. KAAP gaat tegen de stroom in, vecht voor creatieve rebellie en kleurt buiten de lijntjes. Dit reflecteert zich in ons programma en onze producties; we geven een stem aan kritische en geëngageerde projecten.

In een wereld waarin we meer en meer geneigd zijn om te kiezen voor wat we kennen, biedt KAAP kansen aan jonge kunstenaars om te experimenteren, en het publiek om kennis te maken met datgene waarvan ze het bestaan niet konden vermoeden.

Met veel zin voor avontuur kapen we de twee unieke steden waarin we actief zijn en verkennen we, samen met het publiek en de kunstenaars, kritisch en geëngageerd, nieuwe posities in een oude wereld.

 

Wens je meer info of is de rechtstreekse stap naar een notaris te groot? Dan kan je gratis info en advies inwinnen bij de juridische helpdesk van onze partner Testament.be via onderstaande link.

Testament.be 

Foto: Tine Declerck