KAAP Creative Compass

KAAP is een kunstencentrum voor jazz, podium, literatuur
en beeldende kunst met 4 vaste uitvalsbasissen en nog veel
meer welgekozen plekken in Brugge en Oostende. (Lees meer)

Terug naar overzicht

Glass Museum

KAAP Sessions

  • Jazz
  • Donderdag 07 september, 20:00
  • URB EGG

Mijn kaap

Het Doornikse duo Glass Museum bestaat uit pianist Antoine Flipo en drummer Martin Grégoire. Hun grootste invloeden zijn artiesten zoals Gogo Penguin, BadBadNotGood en Mouse On The Keys. Hun muziek is lyrisch en dynamisch. Via hun intieme muziek brengen ze de luisteraars in een fragiel universum waar piano en drums een unieke energie creëren. Met een eerste EP in de maak, staat Glass Museum aan de vooravond van een bloeiende carrière. Neem het van ons aan!

Binnen onze zomerreeks ‘KAAP Sessions’, die we in Brugge i.s.m. en op de locatie van URB EGG organiseren, zoomt KAAP in op een aanstormende generatie jonge muzikale vernieuwers. Meer dan ooit heeft de snelle informatiestroom en het online tijdperk ervoor gezorgd dat hokjesdenken stilaan iets uit een ver verleden aan het worden is en zien we jaar na jaar jonge professionele muzikanten afstuderen aan de conservatoria, die vervolgens allemaal op hun eigen manier op zoek zijn om een eigen sound te creëren. Ze tappen hiervoor uit de meest uiteenlopende vaatjes en zijn niet bang om risico’s te nemen en de grenzen af te tasten. 

Op vijf zomerse donderdagavonden krijgt u de kans om gratis te komen proeven van deze generatie beeldenstormers. Laat u meeslepen op deze veelzijdige muzikale ontdekkingsreis!


organisatie
KAAP

keys
Antoine Flipo
drums
Martine Grégoire

locatie
URB EGG