Oproep materiaal Protect Me

We hebben je hulp nodig!

Tijdens het ontdekkingsfestival AMOK maken we een nieuwe interventie - Protect Me - waarbij we Brugse monumenten inpakken. Hiervoor zijn we op zoek naar ‘beschermend materiaal’. Dat zijn onder andere kussens, dekens, plastiek zeilen, ...

We willen met dit materiaal vier monumenten in de Brugse binnenstad inpakken en beschermen.

Op woensdag 21 en donderdag 22 september doen we een ronde in de omliggende straten, maar je kan het materiaal ook binnen brengen bij Kunstencentrum KAAP (Groenestraat 19b) - op maandag 19 of dinsdag 20 september tussen 09u en 17u.

Kick-off

De kick-off van het project is op zaterdag 1 oktober om 14u (met een drankje natuurlijk) op het Muntplein bij het standbeeld Forza Flandria.

De kunstenaars Jonas Vansteenkiste en Veerle Michiels zijn aanwezig op zaterdag 1, zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 oktober, telkens van 14u tot 18u en gaan heel graag in gesprek met buurtbewoners of toevallige passanten over het project. Voel je zeker welkom en wees bij deze van harte uitgenodigd.

Ook al heb je zelf geen dekens, stoffen of ander materiaal beschikbaar of binnen gebracht, dan ben je natuurlijk ook welkom om een kijkje te komen nemen naar wat we doen.

 

Meer info over Protect Me