Oproep deelnemers "The Practice of Democracry"

Oostende

In The Practice of Democracy laten we niet de politici maar de burgers aan het woord over de huidige staat van de democratie in Europa. 

Onder begeleiding van performancemaker Danae Theodoridou gaat een groep van 3 tot 5 deelnemers aan de slag met zaken als hoe we de huidige druk op de democratie ervaren, hoe we ons als gemeenschap organiseren en wat we als groep samen kunnen beslissen. Gedurende 6 online workshops geeft Danae gericht opdrachten met betrekking tot het denken uitschrijven en uitvoeren van meningen en verhalen. Zo werkt elke deelnemer toe naar een speech die ze op 4 juli, tijdens DANSAND! uitvoeren in de openbare ruimte.

 

Praktisch

Danae zoekt voor The Practice of Democracy 3 tot 5 inwoners van Oostende die samen met haar dit avontuur aangaan. Er is geen (artistieke) ervaring vereist om deel te kunnen nemen. Stap per stap werk je toe naar de creatie en het uitvoeren van een eigen speech voor publiek. De speech zelf mag in het Engels of Nederlands, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemer.

  • Er is geen ervaring vereist om deel te kunnen nemen.
  • Een goede kennis van de Engelse taal is nodig.

 

Data

  • Zondag 20 juni
  • Maandag 21 juni
  • Woensdag 23 juni
  • Vrijdag 25 juni
  • Zaterdag 26 juni
  • Woensdag 30 juni

Telkens in de namiddag/avond, de exacte uren worden vastgelegd in samenspraak met de deelnemers. Deze momenten duren max. 3 uur.

Op 3 juli (namiddag) en 4 juli (hele dag) komt de groep samen in Oostende om de laatste hand te leggen aan de speeches en voor uitvoering ervan tijdens DANSAND!

Interesse?

Ben je getriggerd, maar voel je toch nog wat aarzeling? Er volgt nog een online meet & greet met Danae waarbij ze het project toelicht en waar op alle vragen een antwoord wordt geboden.

Inschrijven voor zowel het traject als het online infomoment kan tot donderdag 10 juni via evelyn@kaap.be
Vermeld hierbij zeker al in enkele woorden wat je precies aantrekt in het project, waarom je graag wil deelnemen en of je nog vragen hebt voor Danae.