Nieuwe namen ESINAM invites... avond!

ESINAM nodigt nog meer fijne artiesten uit!

Op vraag van AMOK / KAAP cureert ESINAM de avond in het MaZ. Onder de titel ESINAM invites... brengt ze onder andere Makaya McCraven naar België en zorgen Le Motel & Antoine De Schuyter voor een hybrid dj set. 

Maar ESINAM invites... wordt een totaalbeleving. De line-up wordt vervolledigd door de jonge r'n'b artieste STACE. Deze rising star is zeker de ontdekking waard! DJ collectief FFYS draait de sets aaneen en zorgen voor een hevige afterparty. 

Wist je dat ESINAM een enorm getalenteerde zus heeft? Selasi Dogbatse is de choreografe van de sterren - no kidding: Rihanna, Cardi B enz. het zijn allemaal artiesten waar Selasi choreo heeft voor uitgewerkt. Bovendien is ze vaste choreografe van The Voice. Tijdens ESINAM invites... brengt ze een fragment van nieuw werk met haar dance crew.

Er is niet alleen muziek en dans, zoals gezegd wordt het een totaalbeleving. Dus.. er is ook een expo. ESINAM nodigde Mucyo - de Franse schilder met Rwandese roots - uit om een select aantal werken mee te brengen naar Brugge. Zijn werk bestaat uit prachtige portretten van kunstenaars, iconen en zwarte persoonlijkheden. 

Charlotte Diament bracht onlangs een docu uit over het leven van een vriendinnengroep uit Brussel die op zoek gaat naar het midden tussen dromen en realiteit in een multiculturele samenleving. In Les Héritières zien we ook ESINAM - want Esinam Dogbatse is een jeugdvriendin van Charlotte. Er staat dus ook film op het menu.. en dat mag je bijna letterlijk nemen. Want we serveren naast de docu ook een heerlijke Ghanese maaltijd, vers bereid ter plaatse. De docu+maaltijd zitten in een apart ticket en beginnen om 19.30u. 

Een avond om de vingers bij af te likken dus!

Meer info over ESINAM invites...