Goed nieuws: De ticketverkoop en reservatie is gestart!

Oostende

We kunnen en zullen weer dansen!

En goed nieuws: De ticketverkoop en reservatie is gestart!

De aftrap voor deze zomer en DANSAND! is nu officieel gegeven. Vanaf 2 juli beweegt in Oostende een golf van voorstellingen met oa. Meytal Blanaru en Sien Vanmaele, maar ook oa. Alain Platel en Michiel Vandevelde. Op verschillende locaties in de badstad en in de gloednieuwe Dansba’r wordt plaats gemaakt voor zowel intieme voorstellingen als explosieve uitspattingen.

DANSAND! kaapt voor het eerst de site van het voormalige buitenzwembad onder de noemer Dansba’r. We ontvangen je er graag voor een gezellige onderonsje met vrienden maar ook voor de first dates. Tijdens de dag is toegang tot de Dansba’r gratis. Je geniet er van performances van oa. Mardullier & Deprez, de studenten van P.A.R.T.S. en andere verrassingen, als zowel een lekker hapje of drankje.

‘s Avonds - vanaf 19.30u - is de toegang betalend (een luttele € 5 pp), maar je krijgt er wel telkens minimum 3 performances geserveerd. Concerten van Uma Chine, Shoko Igarashi, voorstellingen van granvat & Quan Bui Ngoc en Cassiel Gaube.. De Dansba’r is niet alleen een ontmoetingsplaats, maar ook een plaats voor beleving.

Ja, coronaproof én gezelligheid troef!

DANSAND! bestaat traditiegetrouw uit vele kleine ontdekkingen en ook dit jaar is dit niet anders. Wat wel anders is, is de nadruk op reservatie. We organiseren dit festival coronaproof met de veiligheid van jou als bezoeker, voorop, alsook die van onze artiesten en medewerkers. Daarom zijn er soms slechts een handvol tickets beschikbaar. Twijfel dus niet (te) lang om jouw ticket te reserveren.

Wij kijken er enorm naar uit je opnieuw te mogen ontmoeten, om samen te dansen, te lachen, te zingen en te genieten. DANSAND! is back baby!