Extra namen Close Encounters XL!

Nieuwe namen voor Close Encounters XL avond! 

Naast kleppers als Alfa Mist, Los Bitchos en Yazz Ahmed voegen we nog drie fantastische namen toe aan het programma toe van 9 oktober!

Zowel Rik De Bruycker, DTM Funk als Susobrino zorgen voor een AMOK avond die nu al uit zijn voegen barst!

Susobrino

Met zijn voorliefde voor field-recordings, traditionele Latijns-Amerikaanse muziek en donderende bassen is de Boliviaans-Belgische Susobrino al een tijdje talk of the town in de elektronica land. De multi-instrumentalist, producer, dj en Red Bull Elektropedia Awards-winnaar is een veelgevraagde gast op de betere dansvloeren en heeft oa Listen! Festival, Paradise City en Gilles Peterson's Worldwide Festival op zijn palmares staan. In het najaar komt er een nieuwe EP die nog meer op de benen mikt en de ruggengraat vormt voor zijn nieuwe club by liveset. SU-SU-SU-SUSOBRINO!

DTM Funk

DTM Funk doet niet aan genres, maar focust op soul, groove en rhythm wanneer hij de platen kiest voor zijn notoir eclectische en genadeloos dansbare dj-sets. Als selector in hart en nieren brengt hij dansvloeren in beweging met obscure parels, onverwachte vondsten en verrassende combinaties. Daarnaast host DTM Funk zijn eigen clubnights en tekent hij inspirerende nieuwe artiesten op zijn San-Kofa Rhythm platenlabel. Dansen tot een gat in de nacht!

Rik De Bruycker

Zowel met zijn radioshow op Studio Brussel als bij zijn dj-sets verpersoonlijkt Rik De Bruycker het ‘anything goes’ principe. Funk, Hiphop, soul, house, global sounds, jazz: als het blinkt kan het in het mix. De ideale man om het feest in gang te houden tussen de concerten.