Zondag familiedag bij AMOK

Brugge
familie

Een magische namiddag

Zondag breng je het liefst door met je familie.. Wij ook. Daarom planden we een magische namiddag in samen met Zonzo Compagnie en ChampdAction waarvan het hele gezin kon genieten.

Een snufje mysterie, een vleugje movie magic en een goede geut prachtige muziek - dat waren de ingrediënten van deze intieme performance die het hele gezin kon bekoren. Het begon al voor de kids dat ze eigenlijk op een school naar de turnzaal werden geleid. Op een zondag dan nog - mam, je had gezegd dat dit leuk ging zijn! Maar eenmaal binnen.. verwondering! Eerst schoenen uitdoen, daarna gaan piepen naar die grote met witte doorzichtige doeken afgeschermde arena. Kleine stoeltjes en kussentjes op de grond.. de set is klaargezet voor kids (and the kid within). 

Toen kwam plots een mysterieuze figuur met een klokbelletje de arena binnen. Haar hand in het water doet belletjes verschijnen op de doeken. Er wordt druk gewezen met kinderhandjes. De toon was gezet, de kinderen geboeid.

Wat volgt is 50 minuten verwondering en ook wat gegiechel.

Ook hier geldt weer... je moet erbij geweest zijn om te weten waarover we het hebben. Dus mocht je deze voorstelling nog tegenkomen in een kalender binnenkort, een aanrader! 

Dank je wel Tsubasa Hori, Vera Tussing, Sarah Yu Zeebroek, Willem Mertens, en uiteraard ook Zonzo Compagnie en ChampdAction!