A very precious night

Niets dan liefde en goede muziek

Chelsea Carmichael speelde een set die af was - punt aan de lijn. Haar saxofoonspel klonk levendig en energiek - maar toch zacht en met veel nuance. Het samenspel met haar band zat super goed en we wisten bij de eerste noten al dat we een fantastische avond tegemoet gingen. De pond is misschien gezakt tot een dieptepunt, de Britse jazz viert met artiesten als Chelsea Carmichael nieuwe hoogtepunten. 

Alabaster dePlume herinnerde ons dan weer meerdere keren aan dat we 'precious' waren. En mocht dat nu iedereen anders geweest zijn gingen we gezegd hebben, 'ja ja, gij ook' en wandelen we liefst snel de andere kant op.. Maar er is iets bij Alabaster dat ons toch doet geloven dat hij gewoon een oprecht schone mens is. 

Hij bedankte zowel voor als na het concert uitvoerig onze techniekers, hij bedankte ons zelfs dat hij mocht spelen.. We hebben nog maar weinig artiesten gehad die zo dankbaar zijn. We zijn dan ook allemaal in een zeer happy mood vandaag, we voelen ons echt precious. 

Het concert was dan ook innig. Hij voelde op een bepaald moment aan om er nog wat 'more jazz' in te smijten, waar hij daarna ons allen 'good luck' wenste. We geloven zeker dat hij een soort 'either you love it or hate it' gevoel met zich meebrengt, maar het is Alabaster.. en Alabaster is 'nothing but love' en zegt met veel overgave 'fucking let them'!