Dead Ladies Show marathon

Alle dode vrouwen bijeen

We organiseren in het najaar een heuse Dead Ladies Show marathon in Concertgebouw Brugge. Twee dagen lang krijg je alle eerste tien afleveringen voorgeschoteld. Heb je een show gemist in Oostende in de voorbije jaren? Dan is dit je herkansing! Heb je zin om alles nog eens opnieuw te doen, ga ervoor!

Gaea Schoeters verzamelde al haar gasten van de eerste tien afleveringen in Brugge voor een tweedaagse marathon. In elke editie delen drie bevlogen auteurs, acteurs, wetenschappers of kunstenaars hun liefde voor hun topvrouw. Ze gidsen het publiek door haar leven, werk en verwezenlijkingen. Centraal staat steeds een vrouw uit de letteren. Maar ook ontdekkingsreizigers, atleten, kunstenaars en onderzoekers kunnen de revue passeren. Tussen en na de drie lecture-performances brengt een zangeres onder begeleiding van pianiste Lies Colman hulde aan twee muzikale grandes dames van weleer. Gaea Schoeters leerde de Berlijnse Dead Ladies Shows kennen tijdens haar residentie bij het Literarisches Colloquium in 2017. Bedenkers Katie Derbyshire en Florian Duijsens gaven hun zegen voor een Belgische versie, gecurateerd door Gaea Schoeters en georganiseerd door Passa Porta.

 

Marathon overzicht zondag 10.11.24

 

Marathon overzicht maandag 11.11.24

Tickets

Je kan kiezen voor een dagpas, een marathonpas of om de voorstellingen apart aan te kopen. Een dagpas kost € 40, een marathonpas € 75. Een apart ticket voor een Dead Ladies Show kost € 15. Ben je -26 heb je al een dagpas voor € 7 of een marathonpas voor € 14.

Bestel een dagpas voor 10.11.24

Bestel een dagpas voor 11.11.24

Bestel een marathonpas voor 10 en 11.11.24
 

In samenwerking met Passa Porta en Concertgebouw Brugge