Coronamaatregelen (opnieuw) van kracht

Oostende
Brugge

#samentegencorona

Mooie liedjes duren niet lang en helaas zien we ons genoodzaakt om opnieuw enkele coronamaatregelen in te lassen. Dit zowel op vraag van de overheid als vanuit onze verantwoordelijkheid als kunstencentrum en kaffee. 

Zowel in de horeca als voor de evenementensector zijn opnieuw maatregelen van kracht. We volgen deze uiteraard in de hoop zo snel mogelijk het virus te bannen uit ons dagdagelijks leven. Want wees eerlijk.. de nieuwe normaal willen we zo snel mogelijk naar de geschiedenisboeken verbannen. 

Daarom vragen we vanaf 1 november 2021 om een Covid Safe Ticket voor te leggen bij zowel het betreden van het kaffee als de activiteiten van KAAP. De meest up to date maatregelen kan je altijd hier vinden. 

We begrijpen dat aangekochte tickets voor 27/10/21 misschien zijn aangekocht in de veronderstelling dat geen CST nodig is, daarom betalen we deze tickets terug indien je een activiteit annuleert omwille van het niet willen/kunnen voorleggen van een Covid Safe Ticket. Maar tickets aangekocht vanaf 27/10/21 worden niet terugbetaald voor bovenstaande reden.

Wederom, volg onze meest up to date maatregelen via de bijhorende pagina. We hopen alvast dat er weer snel verandering komt in de situatie!

 

Alle coronamaatregelen van KAAP