Chambres d'O in beeld

Kom binnen en zet u!

De huiskamers van Chambres d'O zijn nu gesloten voor het grote publiek maar waw - wat een geweldig weekend! We vierden de gastvrijheid van onze Oostendse medemensen met meer dan 2200 bezoekers in zo'n 40 huiskamers. Dat is best pittig op twee dagen.

Neem dus even de tijd want we hebben enkele mooie fotoreeksen om met je te delen. Maar uiteraard eerst een woordje van dank. 

Dank je wel aan de veertig gezinnen/bewoners van onze pop-up cultuurhuizen. Zonder jullie is er geen huiskamerfestival! En dat mag je letterlijk nemen. Bedankt dus om je deur open te zetten en je huiskamper open te stellen voor de bezoekers, de artiesten en onze crew.

Dank je wel aan de artiesten die de uitdaging aangaan om buiten de blackbox te treden! Het lijkt misschien eenvoudig, zo optreden in een woonkamer, maar het vergt kunde en vaardigheid om met beperkte middelen je metier te brengen. Top!

Dank je wel aan al onze collega's en vrijwilligers! Chambres d'O maken we met de medewerkers, vrijwilligers en fotografen van cultuurpartners KAAP, De Grote Post, TAZ, kleinVerhaal, Conservatorium aan Zee én Kunstacademie aan Zee. 

Dank je wel aan jou als je erbij was! Het is altijd gezelliger met jou erbij!

 

Boodschap van algemeen nut

Interesse om ook jouw huiskamer als cultuurhuis te openen in 2025? Stuur ons dan zeker een mailtje: info@chambresdo.eu.