All the feels op dag 2

We're not crying, you are!

Dag twee was eentje om in te kaderen. Er was de première van Bérengère Bodin's danssolo die ons met kippenvel achterliet om daarna zelf te gaan dansen op het brede muziekspectrum dat onze programmatoren rijk is. 

Hier moeten we toch wel een schouderklopje geven aan onze programmatoren! Van de pakkende danssolo van Bérengère naar het swayen en zelfs in een kring dansen op Derya Yıldırım & Grup Şimşek en het weird and wonderful Spectacles van Benjamin Abel & The Unrequired Love. Het was AMOK en dat is een compliment waard!

In ieder geval, zelf hebben we niet veel gezien van Bérengère Bodin, we waren te druk bezig onze ogen te deppen met Kleenex. Deze emotionele rollercoaster verpakt in een danssolo is een pareltje. We kunnen deze alleen maar aanraden als deze bij u in de buurt landt! 

's Avonds mochten we dansen op de Anatolische dreampop tonen van Derya Yıldırım & Grup Şimşek. Deze band bracht meteen onze beentjes los en duidelijk van het publiek ook. Hand in hand werd er gedanst, luidkeels werd er (ongetwijfeld) meegezongen en het applaus was oorverdovend. 

En toen kwam Benjamin Abel. Benjamin Abel & The Unrequired Love. Benjamin ABel & The Unrequired Love's Spectacles om exact te zijn. En een meer gepaste titel voor deze performance konden we er zelf niet voor verzinnen. Benjamin Abel weet zijn publiek in te pakken en hij had ons volledig mee. We hebben gelachen, we hebben geknuffeld en we hebben genoten. Neen, geen orgie op het podium, maar we zijn ervan overtuigd dat er mooie baby's in de maak zijn na deze avond. We felt the love! 

Geniet mee van de foto's en als je denkt van, "tiens, dat zag er wel leuk uit", er is nog meer AMOK op komst!

Alle foto's vind je op Facebook!