Sectordag Ostend is Music

Koester je al langer een droom van een muzikale carrière of wil je als doorgewinterde professional graag een stap vooruit? Je plek vinden in de muzieksector kan een uitdaging zijn.

Op 22 oktober wordt De Grote Post in Oostende dé place-to-be voor muzikanten, muziekprofessionals en iedereen die ambities koestert voor een carrière in de muzieksector tijdens de Sectordag 'Ostend is Music'. 

 

  • Hoe trek je de aandacht van een label of boekingsagent?
  • Op welke manieren kan je betaald worden voor optredens?
  • Waar kan je terecht met vragen over auteursrechten?
  • En wat zijn de geheime ingrediënten voor een killer demo?

     

Of je nu talent van Oostendse bodem bent of uit de ruimere regio komt, of je nu achter de draaitafels staat of klassiek geschoold bent, of je nu van het podium houdt of liever achter de schermen blijft - het maakt niet uit! Markeer 22 oktober in je agenda en maak je klaar voor een dag vol praktische informatie en inspiratie om jouw muzikale ambities waar te maken.

Meer details over het programma van de sectordag volgen binnenkort, inschrijvingen gaan van start begin september. 

Wil je geen enkel bericht missen over Ostend is Music? Laat dan hier je mailadres achter! Ostend is Music mailinglist

Met verschillende muziekpartners van Oostende bundelen we onze krachten voor een sectordag die jou wegwijs maakt in de muziekbusiness. De sectordag is een samenwerking tussen KAAP, De Grote Post, kleinVerhaal, Theater aan Zee, Muziekclub De Zwerver, OHK, Paulusfeesten, Conservatorium aan Zee en Stad Oostende.