Iedereen Klassiek - W.E.R.F. Records klassiek

Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassiek

Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge is er weer een uitbundig programma voorbereid, met vertakkingen in de hele binnenstad.

Ons platenlabel W.E.R.F. Records mogen we terecht een van de vaandeldragers van de nationale jazzscene noemen, meer nog, we vieren binnenkort onze dertigste verjaardag. Tijdens Iedereen Klassiek geven twee smaakmakers van ons label, bassiste Anneleen Boehme en pianist Alex Koo, elk een soloconcert en gaat Lies Steppe in gesprek met beide musici over hun klassieke inspiratiebronnen. Illustere namen als Kris Defoort, Brussels Jazz Orchestra, Nathalie Loriers, schntzl, Black Flower en Nordmann vonden vanaf het prille begin een onderkomen bij W.E.R.F. Records. Niet zelden werd de inspiratie gehaald uit de enorm omvangrijke vijver van de klassieke en hedendaagse muziek. 

Iedereen Klassiek is helemaal gratis, maar we vragen je wel om je tickets op voorhand te reserveren. Zo ben je zeker van je plaats en kunnen we je nog vlotter ontvangen. Per persoon kan je maximaal 5 tickets bestellen voor maximaal 3 voorstellingen. Op die manier hebben heel veel mensen de kans om voorstellingen bij te wonen.

Meer over Iedereen Klassiek en tickets

 

KORF programma

 • 11u - 11.50u

  Anneleen Boehme
 • 13.30u - 15u

  luisterbar W.E.R.F. Records
 • 15u - 15.30u

  Lies Steppe in gesprek met Anneleen Boehme en Alex Koo
 • 15.30u - 16u

  luisterbar W.E.R.F. Records
 • 16u - 16.50u

  Alex Koo
 • 17u - 18u

  luisterbar W.E.R.F. Records