Gezocht: ambitieus jazz project

Ben jij een jazz muzikant met ambitieuze plannen? 

Wil je jazz en andere genres/kunstdisciplines bij elkaar brengen, of heb je een muzikale wereldreis gemaakt waarvan je de neerslag wil presenteren in een magnifiek concert? Wil je werken rond een vergeten muzikant, een actueel thema of een origineel concept?

Deel je plannen en misschien word je ondersteund door JazzLab Impuls.

Die ondersteuning kan bestaan uit een productiebudget en/of logistieke hulp. Er volgt een concerttournee met JazzLab in seizoen 2024-2025 met een gegarandeerd concert bij elk van de coproducenten (oa. wij dus), stuk voor stuk belangrijke zalen in de Belgische jazzscene. Een unieke kans!

Natashia Kelly werd met haar project ‘Dear Darkening Ground’ de recentste Impuls-laureaat in seizoen 22-23. Hiervoor liet ze zich inspireren door dichters als R.M. Rilke en W.B. Yeats, die meer dan een eeuw geleden al schreven over de plaats van de mens in de natuur: blijft de mens er deel van, of gaat het gewin doorwegen? Woorden die nu profetisch blijken. Het leidt tot muziek die in een woelige periode een boodschap vol poëzie te vertellen heeft. Haar metgezellen: Ruben Machtelinckx, Nicola Andrioli, Yannick Peeters, Dré Pallemaerts. Haar nieuwe album en de vervolgende concerten werden met veel lof ontvangen door het publiek en in de pers.

Ben jij de volgende Impuls laureaat? Stel je kandidaat voor 21 augustus 2023!

Meer info