De Radio 1 Belpop 100 vanuit KAAP in Oostende: kom langs

Kom langs of luister live

Zet zaterdag 27 januari met een groot uitroepteken in je agenda! Die dag kom je namelijk te weten wat het ultieme Belpop-nummer is volgens de Radio 1-luisteraars. Ayco Duyster en Floris Daelemans tellen dit jaar van 100 naar 1 vanuit kunstencentrum KAAP in Oostende. Loop gerust langs tussen 9 en 18 uur. Of luister live!

Het is bijna zover, de finish van de Radio 1 Belpop 100 is in zicht. Op zaterdag 27 januari hoor je welk nummer verkozen werd tot het beste Belgische nummer. Blijft Arno plakken op de eerste plaats met 'Les yeux de ma mère' of is de nummer 1 een verrassende nieuwkomer?

Ayco Duyster en Floris Daelemans leiden alles in goede banen, en doen dat dit jaar vanuit kunstencentrum KAAP in Oostende. Die locatie is niet toevallig gekozen. Want wie Oostende zegt, zegt Arno. En wie is er meer Belpop dan hij?

Kom, luister, win

Nog vrij op zaterdag 27 januari tussen 9 en 18 uur, en zin om wat zeelucht op te snuiven? Loop dan zeker eens langs in kunstencentrum KAAP. Misschien kan je het wel combineren met de wandeling 'Oostende Godverdomme - In het zog van Arno door de Stad aan Zee'?

Luisteren kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld via de app van VRT MAX. Elk uur kan je ook deelnemen aan onze radioquiz. Er zijn maar liefst 8 hotelovernachtingen in Oostende te winnen, inclusief een duoticket voor de expo 'Arno. The Show of Life'.

Deze expo in de Venetiaanse Gaanderijen is het ultieme eerbetoon aan Arno: Danny Willems, fotograaf en boezemvriend, toont er zijn leven in het kielzog van Le Plus Beau. Arno was niet zijn eerste model, maar wel zijn beste. De man die van hem een fotograaf maakte.

Overtuigd? Mooi zo. We horen of zien je op 27 januari.