De AMOK aftermovie is er!

Wie een beetje last heeft van FOMO.. men weze gewaarschuwd!

We blikken met heel veel liefde terug op een vierde, prachtige editie van AMOK. We hebben zoveel gezien, zoveel gedaan, zoveel gehoord.. Maar hoe vat je tien dagen in een filmpje? Wel, onze favoriete videoman van Related Tapes kan dat. 

Geniet mee van 2.10min AMOK. Van dans, muziek, woord, en performance in één wervelende beeldenreeks. Met muziek van Sander De Keere, MDC III en Vitja Pauwels. Belangrijk om te weten want het zijn allemaal fantastische artiesten die we zagen op AMOK. Maar meer nog, je zal het zeker allemaal willen Shazamen en die laatste track zal je nog niet terugvinden. De release van Vitja Pauwels is voorzien op 4 november via W.E.R.F. Records. Dus hou dat zeker in de gaten!

Met dank aan alle artiesten, alle vrijwilligers, alle techniekers, de stad, de partners en de sponsors. Uiteraard ook aan het hele team van KAAP om er weer een pareltje van te maken. 

Heel graag tot volgend jaar voor de XS editie (want in 2023 hebben we niet alleen AMOK, maar ook DANSAND! én Jazz Brugge om naar uit te kijken).