Fulco

Hear, Here! invites Fulco Ottervanger / BeraadGeslagen

Fulco Ottervanger (FULCO, De Beren Gieren, Stadt) en Lander Gyselinck (STUFF., Lander & Adriaan, Zwangere Guy) zijn de voorbije tien jaar misschien wel uitgegroeid tot de meest creatieve zielen van hun generatie.

Hun ontembare muzikale honger en drang naar experiment leverde hen een indrukwekkende lijst op aan bands en projecten in de meest uiteenlopende uithoeken van het muzikale spectrum. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun paden op een gegeven moment kruisten. Na een aantal spontane duo jams besloten ze het kind een naam te geven en 'Beraadgeslagen' werd geboren. Na een eerste titelloze EP in 2016 volgde in 2018 het succesvolle Duizeldorp dat o.a. met dank aan de gastvocalen van Charlotte Adigéry op de knettergekke ballade 'Isabellade' het zelfs tot de top album charts wist te halen. Na een periode van radiostilte keert BeraadGeslagen eind oktober terug met een tweede full album. 

Tijdens Hear, Here kan je deze plaat exclusief en integraal beluisteren, in bijzijn van Fulco Ottervanger, waar moderator Guy Peters ook in gesprek gaat over het creatieve proces dat aan deze plaat voorafging.

PAY WHAT YOU CAN

​​​​Voor deze activiteit bepaal je zelf hoeveel je kan betalen. Als je een hogere ticketprijs betaalt, dan maak je het mogelijk dat anderen minder betalen. Zo dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten en maken we kunst en cultuur toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

 

VOOR IN DE AGENDA