Beraadgeslagen - foto door Tina Herbots

BeraadGeslagen - Altijd Bewust Bewegen (W.E.R.F. records release)

Praktisch

Terug van nooit weg geweest? De jongens van BeraadGeslagen, Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck, bleven in ons geluidsveld met tal van nieuwe projecten, bands en zelfs solo uitspattingen. Nu is het wonderlijke duo terug en maken ze opnieuw een plaat en dat nog es bij ons eigen label W.E.R.F. records.

Hoofd en lichaam harmonisch vertaald in Beraadtaal. De twee improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht. Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Spreek erover met je coach.

Samen met de collega's van Cactus nodigen we ze uit om die nieuwe plaat live te komen brengen - maar wie niet kan wachten moet zeker ook naar de Hear, here! sessie komen waar we een first listen krijgen en babbelen met Fulco over dat nieuwe pareltje.

<CLOSE ENCOUNTERS>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden. Concerten als open ontmoetingen, over de grenzen van genres en stijlen heen, gericht op een publiek met wijdopen oren. De bands die passeren zijn stuk voor stuk eigenzinnige performers die inspiratie halen uit diverse, vaak heel uiteenlopende muzikale bronnen en tradities als jazzblues en wereldmuziek

drums
Lander Gyselinck
toetsen
Fulco Ottervanger