Waar en hoe koop je tickets?

Online 

Via de knop 'Koop tickets' die je terugvindt op elke activiteitenpagina.
Online ticket kopen mogelijk tot dag vooraf aan voorverkoopprijs, de dag zelf aan de deur aan dagprijs (indien niet uitverkocht).

*

Telefonisch 

 In&Uit Brugge: +32 (0) 78 15 20 20
tussen 14:00 en 17:00
— UiTloket Oostende: + 32 59 33 90 00
tussen 10:00 en 18:00

*

Verkooppunten 

— In&Uit Brugge
‘t Zand 34, 8000 Brugge (bij Concertgebouw) 
Maandag tot zaterdag: 10u tot 17u 
Zon- en feestdagen: 10u tot 14u  
Gesloten op 25 december en 1 januari


— UiTloket Oostende 
(Omwille van de verstrengde coronamaatregelen is het UiTloket momenteel tijdelijk niet meer fysiek toegankelijk)

Hendrik Serruyslaan 18a  8400 Oostende (De Grote Post)
Maandag tot zaterdag: 14u tot 18u 
Zon- en feestdagen gesloten


— Toerisme Oostende   
Monacoplein 2 8400 Oostende
1/9 - 11/11 en 1/4 - 30/6: 10u tot 18u
12/11 - 31/3: 10u tot 17u30
1/7 - 31/8: 9u tot 19u
Gesloten op 25 december en 1 januari

*

Aan de deur

1 uur voor aanvang activiteit  (tenzij anders vermeld)


Kortingstarieven

-25 jaar  50% korting (Brugge/Oostende)
— +65 jaar  15% korting (Oostende)
<12 jaar  gratis (behalve voor familievoorstellingen/kinderactiviteiten)
— Korting met oKo en lerarenkaart


UiTPAS

Spaar UiTPAS-punten bij KAAP: scan je pas in KAAP | Oostende
Meer weten over UiTPAS, zijn voorwaarden en voordelen: www.uitinoostende.be/uitpas


Kansentarief: 
Inwoners van Oostende met een UiTPAS tegen kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun tickets.


Cadeaubon

Op zoek naar een oor- of oogstrelend cadeau? We raden je een cadeaubon van KAAP aan. Je kiest zelf het bedrag en wij maken er met plezier een cadeautje van. Bestellen kan hier.  ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN KAAP

De koper erkent voor het afronden van de ticket-aankoop uitdrukkelijk deze algemene voorwaarden

  • ontvangen te hebben
  • er kennis van genomen te hebben
  • ze te aanvaarden

Kaap vzw handelt als organisator voor eigen Kaap evenementen.

Tickets worden enkel terugbetaald of omgewisseld indien het evenement wordt afgelast of verplaatst waarbij de nieuwe datum niet past voor de kopers. In die gevallen worden de tickets terugbetaald door het voorverkooppunt waar ze zijn aangekocht.

  • Kocht je e-tickets van een verplaatst event en de nieuwe datum past niet? Stuur de bevestigingsmail van je aankoop terug naar info@kaap.be. Je tickets zullen terugbetaald worden via het betaalmiddel waarmee ze aangekocht werden.
  • Kocht je e-tickets van een afgelast event: Je tickets zullen automatisch terugbetaald worden via het betaalmiddel waarmee ze aangekocht werden.
  • Kocht je tickets aan de balie van In & Uit Brugge, Uitloket Oostende of Dienst Toerisme Oostende? Neem contact op met de balie voor terugbetaling

Per ticket wordt er 1 euro reservatiekost aangerekend.

Om misbruik tegen te gaan moeten problemen met of het verlies van tickets ten laatste de dag VOOR het evenement gemeld worden via e-mail (info@kaap.be).

Het aanbod tot boeking is van kracht in de mate dat de vermelde betalingstermijn wordt gerespecteerd. Deze termijn zal zeer streng toegepast worden bij de naderende uitverkoop van een evenement. Kaap vzw heeft het recht dit aanbod te annuleren wanneer de betalingstermijn niet gerespecteerd wordt.

Bij betaling met bankkaart, kredietkaart of via de andere betalingsmogelijkheden, is er sprake van onmiddellijke betaling.

De persoon of firma die de bestelling doet, wordt beschouwd als opdrachtgever en zal gehouden zijn tot betaling van de bestelling, zelfs wanneer deze aan een derde moet worden opgesteld en toegezonden.

Er is geen verzakingsbeding voor online-ticketverkoop. De tickets voor evenementen in KAAP online aangekocht via www.kaap.be kunnen niet omgewisseld noch terugbetaald worden, uitgezonderd bij afgelasting of verplaatsing van het evenement.

Alle BTW en taksen zijn ten laste van de koper.

Conform de wettelijke bepalingen heeft Kaap vzw de mogelijkheid om uw adressen op te nemen in de databank van KAAP vzw. KAAP vzw draagt zorg voor jouw privacy en hanteert hiervoor de Belgische privacywet (Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens). Lees alles over het privacybeleid.

Indien de tickets niet werden aangeschaft via de officiële verkoopkanalen, dan behoudt de organisator zich het recht voor de toegang te ontzeggen.

Bij geschillen zijn slechts de rechtbanken van het arrondissement Brugge bevoegd. De Belgische wetgeving is van toepassing.