Treurwil cover

Treurwil - Rik Van Puymbroeck

Praktisch

Bij familie De Smet - De Zutter

Moerasstraat 3

Rolstoeltoegankelijk

We zaten er allemaal al jaren stilletjes op te hopen, op het literaire debuut van meesterverteller en professioneel verwonderaar Rik Van Puymbroeck (De Tijd, @nergenszonderweg, Weduwen, Thuis en ver van huis). En ons geduld loonde. 

In Treurwil zoekt Rik Van Puymbroeck naar verdriet van vroeger en hoe je dat niet kan loslaten, maar juist wilt vasthouden en vorm wilt geven. Hoe de rouw minder rauw wordt, al verwoordt de tweeklank treffend de toch onmiskenbaar blijvende pijn. Het is een persoonlijk en tegelijk o zo universeel verhaal. Een verhaal over zijn beste vriend, over zijn moeder, over zijn broer. Maar ook over het verdriet dat in jou, als lezer huist. Over flink zijn en zacht worden. Over schuldgevoel en verdriet, in elke vezel van je lijf. Over het dansende ritme van de dagen, het ineenplooien van de seizoenen. Worstelend met woorden, zoeken naar zin. Zelden schreef iemand zo trefzeker over aarzelen en struikelen. 

Welkom tijdens Chambres d’O voor een intieme voorleessessie en sofagesprek met Rik Van Puymbroeck.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
45
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee