Tactile Talk foto: Latifa Saber

Tactile Talk - Katrien Oosterlinck

Praktisch

Tactile Talk is ontmoeting, stille conversatie over contact maken, grenzen stellen, opmerken wat ons beweegt en wat er tussen ons beweegt.

Hoe kunnen we met elkaar spreken zonder woorden? Wat leert deze tijd van niet aanraken ons over contact en hoeveel nabijheid zit er in afstand?

Tactile Talk nodigt je uit in een landschap van schuimrotsen voor een non-verbale bijeenkomst. Performers gidsen je doorheen interacties met elkaar en met de rotsen. Plaats een rots, maak oogcontact, volg, neem de leiding, neem afstand, kijk naar het beeld. Er ontstaat een gemeenschappelijke taal. De ruimte tussen ons wordt bevraagd en zichtbaar gemaakt.

Tactile Talk is een ontmoeting, een stille conversatie over contact maken, grenzen stellen, opmerken wat ons beweegt en wat er tussen ons beweegt. Het is een beeldend spel, een sociale choreografie waarin we afstand en nabijheid onderzoeken.

INTRODUCTIEWORKSHOP

Op 5 maart geeft Katrien een introductieworkshop in KAAP | De Groenplaats voor geïnteresseerde participanten die performer willen zijn op 7 mei.

Meer info

regie
Katrien Oosterlinck
scenografie
Katrien Oosterlinck en Jan Van Goethem
geluid
Pol Vanlaer
licht
Vinny Jones
kostuums
Lies Marechal
bewegingsadvies
Katja Pire
dramaturgie advies
Koen Haagdorens en Elvira Crois
facilitator
Griet Pauwels
productie
wpZimmer
coproductie
Kaaitheater, C-Tact en KAAP
in samenwerking met
ccBe, C-Mine, Destelheide, De Kriekelaar, PILAR