Popraad

Popraad Brugge

Praktisch

  • Gratis

Muzikanten, dj’s, producers en organisatoren uit Brugge: laat jullie horen!

Samen met VI.BE organiseren we vanuit tal van muziekpartners een Popraad. Het doel van deze avond is om jullie noden, wensen, dromen en ideeën te ontdekken, zodat we werk kunnen maken van een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans om jouw stem te laten horen!

Als belangrijk onderdeel van de Popraad in Brugge, vragen we om eerst de online enquête in te vullen. Dit kan tot en met zondag 19 november 2023.

Neem deel

Op woensdag 29 november om 19u zijn jullie dan van harte welkom in Cactus Muziekcentrum voor de Popraad. Starten doen we om 19.30u. Verwacht je aan een gezellige babbel over jouw ervaringen als artiest of organisator in Brugge, een brainstorm over het lokale muziekbeleid en een drankje achteraf.

Nodig zeker al je muzikale vrienden uit, want sharing is caring. Samen kunnen we iedere band, zanger, rapper, dj, singer-songwriter, gitarist, producer en organisator bereiken. Enkel dankzij jullie input kan de stad werk maken van een muziekbeleid op maat.

 

In samenwerking met VI.BE, het steunpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.