Tom Kristiaan, foto door Davy Coghe

Piano Moods - Tom Kristiaan & Mart Demeyer

Praktisch

Bij Dirk en Tine

Paul Michielslaan 59

Tom Kristiaan ontroerde reeds miljoenen luisteraars met zijn dromerige pianocomposities. Hij brengt 60 minuten rust en minimalisme vanop de vleugelpiano in een knusse huiskamer.Hij brengt werken uit zijn laatste album 'Inspired by Nature' waar hij muziek componeerde op de natuurbeelden van fotograaf Wouter Pattyn en ook nieuw onuitgegeven werk.

Een exclusieve vertoning, want de solo piano stukken worden afgewisseld met zijn zoon Mart Demeyer op gitaar en viool.

Een knus huiskamerconcert waar sfeer en rust vooraan staan!

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
60'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee