Het Audio collectief foto: Eva Moeraert

O(o)stende - Het Audio Atelier

Praktisch

Adres

Waterwerkstraat 27

Wist je dat er een Ostende (met één o) bestaat aan de andere kant van de oceaan? En dat het gesticht werd in 1909 door een Belg die ‘ons’ Oostende van de Belle Epoque wilde nabouwen? Dat er nog een stukje van de pier en de dijk staat en een hotel dat vroeger het Thermas hotel heette? En dat in dat hotel Antoine de Saint Exupery zijn Petit Prince heeft geschreven? Eva Moeraert had ooit een oom in Argentinië en is al jaren gefascineerd door dit verhaal. Deze zomer reisde ze voor de eerste keer naar deze parel van de Atlantische kust. Ze ontdekt er dat de plek niet alleen veel verhalen en mysteries verbergt, maar staat ook symbool voor haar levensfase: opnieuw beginnen, herbronnen en op zoek naar zichzelf. In deze podcast brengt ze op poëtische manier alles samen. Wat is het verhaal achter de gelijknamige stad aan de andere kant van de wereld? Waarom zochten zo veel kunstenaars al inspiratie in beide O(o)stendes? Wat doet wind, zand en zee met een stad en een mens? 

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

duur
60'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee