Let Love Rule foto: Yvan Mahieu

Let Love Rule 2024

Praktisch

VOLZET

Een literaire en muzikale soiree over de liefde in al haar gedaantes

Ondertussen zijn we toe aan de veertiende editie van dit ondertussen legendarische treffen rond ons favoriete gespreksonderwerp én bedrijvigheid de Liefde! 

KAAP en deBuren keken elkaar weerom in de ogen om een rendez-vous samen te stellen van Vlaamse en Nederlandse schrijvers en muzikanten die tekst en muziek versmelten tot een verrassende, hete cocktail van zinsbekoring en wellust.

Aarde aan Daan puts the lit in literature. Verwacht je aan een muzikaal universum dat wordt gekleurd door een unieke sound van euforische grooves en diep doorvoelde teksten. Mooi daarbij aansluitend is de poëzie van dichteres Zindzi Tillot. Zij neemt ons mee langs melancholische fever dreams met soms scherpzinnige randjes. Tussen morgenzee en avondland treffen we Bronzen Uil winnaar Ramy El-Dardiry. Die poëtische woorden vormen niet toevallig alsook de titel van zijn debuutroman. Over een zee zo zwart, zo groot. 

Joost de Vries laat ons verder meegolven op de woorden van zijn veelvuldig bekroonde romans en verhalen. In avant-première kijken we naar scènes uit de postmoderne romantische komedie 'Vitrine' van Ellis Meeusen en Steven Beersmans, die zelf de rollen vertolken naast Idalie Samad.

De immer grandioze Anke Verschueren leidt de dans. 

Moderator
Anke Verschueren
spel
Ellis Meeusen, Steven Beersmans en Idalie Samad
muziek
Aarde Aan Daan
poëzie
Joost de Vries, Ramy El-Dardiry, Zindzi Tillot