Laniakea foto: Nicolas Chkifi

Laniakea

Praktisch

    • Muziek
  • 11:00
    14:00
  • Chambres d'O

Adres

Prof. J. Vercoulliestraat 39

Laniakea betekent een 'supercluster van melkwegen' en is het Hawaiiaanse symbool voor 'onmetelijke hemel', maar heeft nu een nieuwe betekenis verworven als een sprankelende supergroep. De sterren aan het firmament? Niemand minder dan Jeroen Van Herzeele en Nicolas Chkifi! In hun muzikale universum komen jazz, elektronica en ongeëvenaarde muzikale chemie samen in een grootschalige explosie van grenzeloos improvisatieplezier. Bereid je voor op een muzikale bigbang waarin creativiteit en spontaniteit samenkomen in de adembenemende kosmos van Laniakea.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
30'
sax
Jeroen Van Herzeele
drums
Nico Chkifi
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee