Memo Pimiento door Mua Alvarez

Klinkende Kroegen

Praktisch

  • Gratis

De zomer komt eraan en dat trappen we in Brugge zoals steeds af met Klinkende Kroegen. Op woensdag 10 juli maken we het Grand Café van De Republiek en terras weer dansproof en kunnen jullie losgaan op de beats van twee geweldige DJ's en een fantastische band. Geheel gratis, no reservations!  

Memo Pimiento

Dit duo van de Mexicaanse producer en multi-instrumentalist Memo en zangeres Manon ontstond in Brussel, en brengt hoogst aanstekelijke, psychedelische electro cumbia waarin vele andere latin en world stijlen verzeild raken. In 2018 verscheen het eerste album bij Rebel Up! Records. Tijdens Klinkende Kroegen zal het nieuwe album Hybrid Gun centraal staan, waarin de melange van stijlen next level gaat. Hoogst aanstekelijke dansmuziek waarin de oorspronkelijke rauwe vonk van de hoogtijdagen van de salsa goed herkenbaar is.

DJ sets

LaRosa is een Braziliaanse/Spaanse DJ met een grote liefde voor techno en Baile funk. Deze jonge vrouw uit Brugge experimenteert graag met deze twee genres en creëert zo een unieke ervaring die je niet mag missen! Louiz' set wordt een funky house, dance & electro mix om helemaal in de mood te komen. Reeds 3 jaar geeft ze bij dj-duo Guy&Ikke graag van jetje met iets stevigere dancebeats en all time favourite bangers. Echter zoekt haar alter Ikke graag inner peace in chille, zomerse house mixjes.

PRAKTISCH

Gratis optredens, geen reservatie mogelijk.

Timing

  • 19:00 DJ Louiz 

  • 21:00 Memo Pimiento 

  • 22:00 DJ LaRosa