Jukwaa

Hear, Here! - met Jukwaa (W.E.R.F. Records release)

Praktisch

Als kunstencentrum zijn we niet alleen nieuwsgierig naar de muziek die artiesten maken, maar ook naar hoe die muziek tot stand komt. Tijdens Hear, Here! gaan we met de artiesten in gesprek en luisteren we samen naar hun muziek. De aanleiding is telkens een bijzonder moment: een nieuwe plaat, een bijzonder project,… We doen dat in de intimistische setting van onze Groenplaats, letterlijk dichtbij de muzikant.

Deze avond gaat muziekjournalist en jazzkenner Guy Peters in gesprek met de bandleden van Jukwaa. Zij brachten eind oktober een nieuwe plaat uit op ons huislabel W.E.R.F. Records. Jukwaa is het trio Thijs Troch, Nils Vermeulen en Sigfried Burroughs - de heren ken je ongetwijfeld van andere formaties zoals PAARD., The Milk Factory en Uma Chine. Een boeiend gesprek gevolgd door een loepzuivere luistersessie van de plaat op een indrukwekkende muziekinstallatie. Dat zijn de twee ingrediënten van deze avond. Kom je oor te luisteren leggen!

Onder de aanwezigen verloten we de plaat ADAPT van Jukwaa!

PAY WHAT YOU CAN

​​​​Voor deze activiteit bepaal je zelf hoeveel je kan betalen. Als je een hogere ticketprijs betaalt, dan maak je het mogelijk dat anderen minder betalen. Zo dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten en maken we kunst en cultuur toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.